Probali smo najbolji burger Španije!

Pre dve nedelje bili smo na poslovnom putu u Valensiji, i naravno da smo se isti dan zaputili u preporuku veka, Hundred o kojem smo puno puta čuli samo reči hvale. Restoran je drugi put zaredom, osvojio nagradu za najbolji španski burger. Sjajna atmosfera i cool enterijer. Osećaj je poput stare biblioteke, puno tamnog drveta, visokog plafona i polica s knjigama. Usluga je bila munjevita, i super ljubazna. Bilo nam je baš zabavno.

Obzirom od koga su preporuke dolazile, i sve recenzije na netu koje smo pročitali očekivali smo jako dobar burger, ali you guys… ovo je bukvalno savršenstvo!

Već nakon prvih nekoliko zalogaja bilo je jasno da će ovo biti THE burger. 60 dana sušene govedine Rubia Gallega, preliveno s puno umaka, topljenog sira, i karamelizovane slanine, sve to zaokruženo u sveže pečenu zemičku puterastog ukusa. Svaki sastojak je imao svoje mesto bez preuzimanja ukusa.

Mi smo impresionirani njihovim preciznim ukusima i inovativnošću, i što se nas tiče, poslužuju najbolje hamburgere na svetu.

Vratili smo se kući pre par dana i počeli da pišemo ovaj blog, a onda jutros, dok smo skrolovali uz prvu kaficu BURGERDUDES eksperti za burgere, objavili su listu 25 najboljih burgera na svetu!

Pomislili smo, kakav savršen kraj našeg doživljaja, ide blog!

Šta mislite, ko je na prvom mestu? 😎