O nama

Toster bar je nastao kao mala porodična firma, čiji je cilj bio da napravimo mesto gde ćemo dobro jesti i piti sa ekipom, u sjajnoj atmosferi.
Falilo je naše mesto, pa smo ga sebi i napravili. Vrlo brzo, Toster bar postao je „mesto“ mnogih ekipa. Tada nismo imali pojma o poslovanju, ali smo znali da napravimo dobar provod, dobru hranu, da popijemo dobro pivo i slušamo dobru muziku.

Inspirisani američkom kuhinjom i domaćim ukusima, napravili smo fuziju burgera i pljeskavice i spojili najbolje od oba! Domaći sosevi po originalnim recepturama, meso iz domaćeg uzgoja, pecivo bez aditiva, i Bobina salata, zajedno čine pun pogodak i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naš mali lokal u pasažu vrlo brzo je postao tesan, a nama je bilo strava jer smo voleli da se gužvamo sa gostima, kojima to očigledno, nije smetalo.

Long story short, nakon par ispadanja iz lokala, svi zajedno smo se preselili na novu, veću lokaciju, Njegoševu 10. Naša porodica je rasla, dolazili su novi gosti, puno stvari se promenilo ali je ono najbitnije uvek ostalo isto.

Mi i dalje radimo srcem, i dalje samo želimo mesto gde ćemo se dobro družiti. Sve što želimo od burgera je da uživamo u njemu, što i vama želimo.