Ketering

Toster je ležeran i blizak svakome, a prepoznat pre svega kvalitetom bez izuzetka.
Goste ne služimo samo u lokalu. Mi želimo da vam prenesemo autenticnu atmosferu iz našeg lokala i kuhinje.

5+
godina
300+
događaja
25k+
punih stomaka
∞+
slasnih kombinacija

Ukoliko ne želite da komplikujete, ili nemate puno zahteva, pripremili smo tri standardna paketa koja morate da čekirate.

Mi volimo kada smo deo vaših proslava bilo da su to rođendani, subota veče sa ekipom uz pantomimu, kancelarijske žurke i ostali momenti kada vam uz druženje zatreba brutalan zalogaj.

Za koju god opciju keteringa da se odlučite, ako želite titulu sjajnog domaćina, srećne i zadovoljne goste.. mi smo vaš tim!

STANDARD PAKET

1 x burger po izboru iz standardne ponude
(classic, bacon, cheese, toster, vege)

1 x prilog
(pomfrit)

sosići po izboru

1.060 RSD

PARTY PAKET

2 x burger po izboru iz standardne ponude
(classic, bacon, cheese, toster, vege)

2 x prilog
(pomfrit ili pohovani luk)

sosići po izboru

2.060 RSD

PREMIUM PAKET

predjelo
(finger food)

glavno jelo
(burgeri, pulled pork, philly cheese sandwich)

steakovi
(rozbratna, ribeye, t-bone)

prilozi
(pomfrit, pohovani luk, salate)

sosići po izboru

4.400 RSD
Pozovi
+381 61 670 3869
tosterbar.ns@gmail.com

Svaka saradnja se prilagođava vašim željama, bilo da je reč o dostavi ili izlasku na teren. Mi smo tamo gde se dobro jede i cuga!

Ukoliko imate neku ludu ideju, verujte da smo mi još luđi. Toster nije samo burger, pa pored standardne slasne ponude pripremamo bifteke, rolovano meso, drpano prase, razne kanapee, a dobro se snalazimo sa veganskim, vegeterijanskim i drugim ishranama.

Pored naše čuvene točilice za pivo, za vaš event možemo organizovati kompletan šank sa vrhunskom uslugom konobara i koktel majstora. Slobodno možemo reći da se dobro uklapamo u svaki prostor, bilo da je zatvorena hala, vila ili čak openspace u prirodi. Svaka saradnja je individualna i prilagodjava se vašim željama i potrebama.

Odlučili smo se da angažujemo Toster Bar za našu kompanijsku žurku. Znali smo da će uraditi sjajan posao i nisu nas izneverili. Kvalitetna hrana, raznovrsna ponuda i prijatno osoblje su se u potpunisti uklopili u našu atmosferu.

Mirjana Nemec EXLRT Event manager

Sa Tosterom smo radili u nekoliko navrata prilikom organizacije velikih kompanijskih dogadjaja. Profesionalnost i fleksibilnost u organizaciji sa jedne strane, kao i kreativnost i šarenolikost ukusa u pripremi i prezentaciji hrane su jedan od glavnih razloga zašto se uvek radujemo svakoj našoj saradnji. Sjajna, mlada, energicna i požrtvovana ekipa koja daje dodatni ukus našim dogadjajima.

Predrag Kapamadzin Delivery director

Biti u saradnji sa Tosterom znači da kao organizator dogadjaja možete da se opustite i oslonite na vrhunsku ekipu kada je klopa u pitanju. Hrana je odlična i ekipa je sjajna, bilo da dolazimo kod njih ili oni dolaze kod nas da peku burgere.  10/10.

Jelena Stojanovic Manager Symphony

Toster Bar je uvek naša prva opcija kod poručivanja hrane.
Sa njima možete sve da se dogovorite, uvek su tu da ponude najbolje rešenje, da obezbede sve što vam treba: Vaše je samo da imate ideju, a oni je realizuju na najbolji mogući način! A hrana…. to je ukus koji se ne zaboravlja!

Instana doo Novi Sad

„Naša saradnja sa Toster barom bila je veoma uspešna i rado bismo ponovili to iskustvo. Tokom naše saradnje, imali smo priliku da upoznamo njihov tim i iskustvo koje nude kroz svoju hranu i uslugu.
Ono što nas je impresioniralo jeste njihova posvećenost kvalitetu hrane koju nude svojim klijentima. Njihovi burgeri su ukusni i savršeno pripremljeni, sa svežim i pažljivo odabranim sastojcima. Pored toga, usluga koju pružaju je izvanredna – osoblje je ljubazno, prijateljski nastrojeno i spremno da izađe u susret željama svojih klijenata. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže ukusnu hranu i izvrsnu uslugu, a posebno onima koji žele da osete nešto posebno u svetu burgera.“

Tamara Zeković HR Manager, Nortik