Tim Pomfrit ili Onion Rings?

Život je pun teških odluka.

Odabir fakulteta, odabir životnog “sapatnika”, odabir dečijih imena (shvatili ste)… Ali sigurno se najveće i najteže odluke dešavaju kad smo najgladniji. Kada vas konobar u restoranu pita, da li želite pomfrit ili pohovani luk? Osećate blagi napad panike dok razmišljate šta bi se najbolje uklopilo sa ostatkom vaše porudžbine? Da li postoji pogrešni izbor kada su u pitanju ova dva gurmanska zadovoljstva? Da li je bitka između pomfrita i onion rings-a, bitka u kojoj može biti pobednika?

Pomfrit je široko prihvaćen prilog širom sveta i često se služi u restoranima brze hrane, restoranima i kafićima. Njegova hrskava spoljašnjost i mekana unutrašnjost čine ga omiljenim prilogom mnogih.

S druge strane, pohovani luk, još jedna popularna poslastica koja se sastoji od tankih kolutova crnog luka umotanih u hrskavu smesu od brašna, jaja i začina, a zatim prženih do savršene hrskavosti. Unutar hrskave kore, luk postaje mekan i slatkast.

Oba ova priloga imaju svoje jedinstvene arome i teksture. Popularnost jednog u odnosu na drugi često zavisi od trenutne potrebe i želja pojedinca. Konačno, izbor između pomfrita i pohovanog luka je stvar ličnih ukusa i nema univerzalnog odgovora na pitanje koji je prilog popularniji.

Umesto da se usredsredite na odabir između ova dva priloga, zašto ne uživati u oba istovremeno? 🙂🙂

A vi? Koji tim birate?