Burger Revolucija

Brza hrana ili gastronomski užitak

Nekad simbol brze hrane, danas nosilac inovacije i kreativnosti, burger je postao ne samo jedan od simbola modernog doba, već i ogledalo društvenih promena i evolucije ukusa. Inspirisan različitim kuhinjama, burger može da iznese različite ukuse pa čak i one na koje ne biste nikad ni pomislili.

Sjajan primer su naši weekend specijali koji nam omogućavaju da koristimo različite sastojke, forme i teksture kako bismo stvorili gastornomske kreacije. Da li sebe smatramo prasićima? Apsolutno 😊, ali to je cena širenja burger revolucije- kreiranje novih ukusa koji će osvajati stomake naših gostiju.

Kao izuzetno fotogeničan obrok, idealan je za deljenje na društvenim mrežama, što je samo doprinelo popularnosti burgera. Njegova priprema postala je vremenom prava umetnost. Od klasične, smash tehnike, gurmanskog pristupa, veganskih i vegeterijanskih varijanti, preko raznih stepena termičkih obrada koje utiču na ukus i teksturu.

Kuvarska vrednost street fooda je porasla, sve je popularnija i sve više vrhunskih kuvara je priprema. Street food je jednostavan i jasan, i to je upravo što ljudi danas traže u brzom životu. Brza hrana postaje sve sofisticiranija, sve veća grupa gurmana u brzoj hrani traži kvalitet. Ne možemo da poreknemo da se na street food sceni desio jedan veliki pomak u glavama potrošača.

Toster bar je naša priča o odnosu prema hrani, kreativnosti i neiscrpnim mogućnostima koje se otvaraju. Upravo zato smo mi napravili spoj američkog burgera i srpske pljeske. Ovaj spoj dve velike mlevene ikone je jedinstvena prilika za eksperimentisanje.

Šta vi mislite, brza hrana ili gastronomski užitak? Jedno je sigurno, fast food više nije junk food.